Släktträd

 

 

Webbmaster

 

 

Detta är ett släktträd som jag byggt med utgångspunkt i min egen familj. Det bygger dels på min egen kunskap och samtal med levande och döda släktingar, dels på den släktforskning som gjorts av t.ex. Bengt Wilén och Paul Neptune.

Släktträdet skiljer sig från traditionell släktforskning på så sätt att det levandegörs genom bilder, genom att länkar snabbt kan leda till andra generationer och genom att det är tillgängligt var som helst där det finns en dator med Internetanknytning.

Det är dock inte allmänt tillgängligt - man måste känna till dess adress:

www.allavi00-index.htm

I och med att personindex tillkommit kan släktträdet ta sin utgångspunkt var som helst - och växa vidare i olika riktningar. Jag och min familj är m.a.o. inte startpunkt.

Eftersom jag gör sidan är jag beroende av andras medverkan med uppgifter och bilder. De kan mailas mig på nedanstående mailadress eller postas. Bilder scannas och returneras med vändande post.

Om någon annan har kunskap, intresse och instrument och vill ta tag i en släktgren är jag villig att släppa in nya byggare. Jag arbetar i Dreamweaver 3. För bilder behöver man en scanner och ett bildbehandlingsprogram (bilder 72 pixlar).

Om någon med anknytning till släktträdet har en egen sida kan vi länka mellan sidorna.

F.ö. är jag tacksam för rättelser och synpunkter.

mvh Jan

 

 

jan.frimansson@telia.com

 

 


Jan Frimanssons hemsida